Sunday, March 16, 2008

xske3...


waaa....x ske tol...tenet kt uni aku ni makin slow...nk upload gamba pon ssh...hish...klu ikotkn nk je aku pkai hotspot...tp area umah aku ni mane dpt hotspot...so nk update blog ssh ar...adeh...

erm...klu korang nk tau...tiap 5 minit connection akn direfresh...ini menandekn tenet slow nk mampos...hish...diulang skali lg...slow nk mampos !!! bengang tol...da mcm2 care da aku bwt nk bg tenet ni laju...tp apekn daye...server kt uni ni g power dr otak aku...hehe...

so dgn ini aku mengisytiharkn next2 post aku yg aku karang dlm uni aku ni x de gamba...haha...

adios xD

yg benar,
incik nOugat

1 comments:

peacefan2 on March 18, 2008 at 1:30 PM said...

huhu aku pun tenet dah lembap..... huhu.....

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox