Wednesday, April 16, 2008

new Ubuntu is coming...


aku ni mmg giler open source...klu blh aku nk install sume open source OS kt laptop aku...tp memandangkn saiz hard disk yg tidak mengizinkan...aku pkai ubuntu je...da lame aku pkai ubuntu ni...dr aku sem 1...taun lps (kire lame la tu...huhu)...

aku mule tertarik ngan ubuntu ni bile aku tgk video psl beryl...effect utk desktop...smart giler wei...haha...n skrg ubuntu akn keluarkn ubuntu 8.04...coundown de ade kt bwh...klu nk tau papehal psl linux ni tny je aku...tp aku tau cket2 je la...harap2 aku blh jwb la soalan korang tuh...hihi...

1 comments:

peacefan2 on April 24, 2008 at 5:51 PM said...

wei biler ko nk donload?
dah sampai masa dah ni.

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox