Monday, November 3, 2008

F1 final battle..


hoho...da lame aku xmenulis...bz giler bln 10 ari tuh...peargh...pnat2..naseb bek la tetibe je aku rase cam nk menulis...huhu...rindu seyh nk menulis...

tanggal 3 novenber, pukul 1 pagi waktu Malaysia...berlaku 1 perlawanan terhebat F1 yg aku tunggu2 musim ni...tp sygnye, aku xdpt tgk live...sebok tol dak2 tu nk tgk bola...naseb bek la aku penyabar...tgk live timing kt www.formula1.com...itu je la yg aku mampu bwt sbb xdpt tgk live...huhu...da ar driver harapan aku kalah...1 point je lg...sial ko hamilton...naseb bek aku xde lesen F1...klu x da lame aku langgar ko dlm rase td...aku xpuas ati tol ngan hamilton ni time race kt China ari tu...tp xpe...musim dpn still ade...aku harap lg best la dr musim ni...huhu

final test aku start 4 aribln nnti n abeh 13 ari bln nnti...sem ni aku kene kwb 5 paper...byk tol...ditambah2 lak ngan aku ni mls nk study...haha...study ape yg ptt da la...yg len hentam je la labu...ape la nk jd ngan ko ni mat...bile la ko nk rajin ??? hihi...

p/s : aku ltk gamba result F1 kt bwh ni utk tatapan korang...klu xnk tatap pon xpe...yg penting aku da ltk...huhu...adios...syg kt korang2 wahai pembace celoteh aku yg mengarut nih... ;)

1 comments:

Suburbanzero on November 5, 2008 at 10:36 AM said...

name aku patut no 1 tu...haha

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox