Sunday, November 4, 2007

Wow !!!


Akhirnye….dengan sedikit pertolongan dari wadi (bos aku kt e-ump.com) …aku dah pon ade blog sndri…mekaceh wadi…

erm…first skali, aku nk ucapkan selamat ari raye…walaupun da setengah bulan kite beraye tapi aku tetap gak nk wish slamat ari raye kt korang…

taun ni duit raye aku dpt cket je…sdey tol…huhu…tapi x pe…aku dapat beraye ngan orang yg teristimewe…sape de ???pkir2kn lah…ekeke…

skrg aku tgh bz bwt assignment terakhir aku…website utk bid…cam e-bay…pastu lg 2 minggu aku ade final…cuak wei !!! x study mende lg…

aku rase da cukop da kot utk first post aku…nnti klu aku free aku tambah lg…ekeke…terima kasih kerana membace hasil tulisan yg x seberape ni…

tata…

mR nOuGAt

1 comments:

obito on November 5, 2007 at 2:03 AM said...

WOW!!

lamer benor ko amik mase wat blog...hehe
pepun nice...teruskan usaha mu ini...keep it up! n Good Luck!!

cheers!!

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox