Sunday, September 14, 2008

Ubuntu T-Shirt


ini secret projek aku ngan adek a.k.a faiq...time tu kol 5 pg...aku bg cadangan kt de...aku srh de lukis ape yg aku lukis utk t-shirt ubuntu ni...last2, kol 6.30 pg...aku gi tgk de design sndri...lg smart dr yg aku sketch...hihi...pape ar...janji smart...korang komen2 la erk...korang pilih mane 1 ptt print kt dpn and mane 1 ptt print kt blkg...

design ni br prototype je...klu aku dpt respons yg OK aku on je klu nk jual t-shirt nih...huhu xD

9 comments:

nEa said...

syg,pic org lari2 2 kt dpn,ubuntu logo 2 kt blkg...ok x?

wannz on September 14, 2008 at 3:48 AM said...

owh aku da tgk design nie....huhu
ok per klu wat niaga nie...
leyh dpt untung lumayan nie tat..

zahir on September 14, 2008 at 4:03 AM said...

yela syg...apsal tshirt dia cm cacat jer...suh adik lukis cantik2 skit...
cm main2 jer...hu3

Lily Cartina,17 on September 14, 2008 at 12:49 PM said...

i have no ide wht the hell ubuntu is,
but these designs are nice..realy nice..
jual ah kat bestfriend ko dolah tu..
ehehehhe

peacefan on September 14, 2008 at 1:46 PM said...

wakaka.........ok tu, mmg stail paique

Suburbanzero on September 14, 2008 at 2:30 PM said...

lawa dh tu...yg gmbar ubuntu kecik tu kat dpn, yg ubuntu besau tu kat blakang...baru macho...hehe

cik dizi said...

yg ade org tuh... letak depan... yg lagik satu tuh...letak blakang... tapi..kasi kesik sket... ok??? hihi... =)

syafiqah on September 14, 2008 at 9:26 PM said...

wahh...ini smart jugak.
jual shirt aku skali.
huhu

Orked on August 17, 2009 at 3:29 PM said...

mcm ne aku nk beli ekh..

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox