Monday, May 25, 2009

pagi yg klaka...


hehahihohu...klaka2...aku still xleh nk stop gelak ni...ilang sume ngantok2 aku...hehehehe...ok2... saba mat, saba...hahahahahha....adeh....ok2 aku nk start cite ni....tatkala pukul 7 pg td, ade seorang yg aku xtau name de, tp aku tau de manusie, call aku...aku xknl de sbb kt tepon aku xnek name de pon, naik no tepon je...maka, tatkala telefon aku bersuare, aku pon angkat la...sekali aku angkat, de ckp bapok ar lajunye...sumpah aku ckp, aku just dgr, ni sape ni...da ar time tu aku tgh mamai...huhu...kok ye pon urgent, cakap la slow2...hormat la cket aku yg tgh mamai tu...hehe... pastu, dgn macho, lg hensem (hensem ke ??? uhuk2...tesedak aku...haha) , besuarekn org br bgn tido, aku pon ckp "helo, cakap slow2 blh x ???" ....maybe mak cik tu tekejot kot dgr sore aku camtu, tros de ltk...huhu...

adeh2...smpai skrg aku still tegelak...hahahahhaa...pas jwb call tu, aku tros bace msg dr seseorang yg grk aku bgn suboh...nk kene bgtau ke sape yg grk aku bgn suboh ??? tny la dak yg msg aku tu..haha...pas smyg subuh, aku tros tulis post ni...hehe...adeh2...klaka2...

p/s 1 : to mak cik tu (klu de terbace post ni la) , sori la mak cik...xphm ape yg mak cik cakap...len kali klu mak cik call, cakap slow2 erk...mcm urgent je bunyik...riso lak aku...huhu...

p/s 2 : special thanks to "si penggerak subuh aku"...tanpa beliau, xbgn subuh aku arini...huhu xD

2 comments:

SpiderZMeN on May 25, 2009 at 11:27 AM said...

hahahaha...dasyat tul..salah nombor ek?LOL

nOuGAt on May 25, 2009 at 6:21 PM said...

maybe...
stakat ari ni da xde call2 yg plek da...huhu...
thank god...
huhu xD

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox