Wednesday, June 17, 2009

I Want This...


huhu...i need a new yoyo...my current yoyo macam dah nk rosak je...bearing da mule mengeluarkan bunyi2 aneh...tp aku nk yoyo ape erk ??? budget brape pon xkesah...janji aku puas time main yoyo tu...huhu

jom2 tgk list yoyo yang aku idam-idamkan..huhu

1. Anyyoyo Ultimate 3X


Manufacture : Anyyoyo
Model : Ultimate 3X
Shape : Butterfly
Weight : 1. Body + Rim #1: 65.95 grams
2.
Body + Rim #2: 66.09 grams
Diameter : 1.
Rim #1: 50.82 mm
2. Rim #2: 55.04 mm
Bearing : Large Bearing


2. YoYoFactory Catch 22


Manufcturer : YoYoFactory

Model : Catch 22
Shape : Butterfly
Weight : 67.5 grams
Width : 38.18 mm
Diameter : 50.56 mm
Bearing : Large Bearing

p/s : yang Catch 22 tu hanye dibuat 70 bijik je...harge USD 459.99...pandai2 la korang kire brape dalam RM....huhu...

5 comments:

penjenayah merah jambu. on June 17, 2009 at 8:51 AM said...

aku nk yoyo yg ade lampu n lagu..haha..

Noorlaila Mohamed Nor on June 17, 2009 at 12:14 PM said...

yoyo mainan anak menakan aku je weyh!
yg baru nak masuk tadika tu haa
:p

Noorlaila Mohamed Nor on June 17, 2009 at 12:18 PM said...

yoyo mainan anak menakan aku je weyh!
yg baru nak masuk tadika tu haa
:p

nOuGAt on June 17, 2009 at 1:58 PM said...

pink criminal : ade kt umah aku...nk ??

laila : haha...ank menakan hang xpro...(mcm aku ni pro sgt ja...haha)

peacefan on June 27, 2009 at 3:33 PM said...

Tengok la kalau ak dah kerja nnt, kalau ader rezeki leh ak belikan utk hari lahir ko....

haha..... XD

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox