Monday, June 15, 2009

You Can Call Me...


hahaha....plek x tajok kt atas tu ??? saje je bg suspen cket title tu...tp ade makne disebalik title tu...ape maknenye ?? xde maknenye...hehe...ok2...dun play2...post ni just nk bgtau yg name aku da ade pangkat a.k.a title la...tp bkn ltk kt dpn name, ltk kt blakang name...huhu...

ok2...skrg, name aku da jd camni "Mohamad Sharizal Bin Ibrahim (MCPD)(MCPS)"...knape ade perkataan 'MCPD' tu kt blkg ??? sbbnye, aku kn da lulus exam Microsoft aritu...so, skrg kt blkg name aku ade la bende tu...huhu...kepade yg xtau, 'MCPD' tu bermaksod "Microsoft Certified Professional Developer" dan 'MCTS' tu bermaksod "Microsoft Certified Technology Specialist"....huhu...okeh2, time utk tunjuk sijil lak xD




5 comments:

penjenayah merah jambu. on June 16, 2009 at 9:25 AM said...

cehhhh..dah ade pangkat!
ne aci..aku pun mao gak..bagi berat sikit name aku..hoho

Noorlaila Mohamed Nor on June 16, 2009 at 5:15 PM said...

title yg bakal aku dapat nanti lagi best wooo
title kat depan
PUAN!!

lambat lagi laaa
haha :p

Ahmad Nabil on June 16, 2009 at 10:20 PM said...

asl ak nye xlea nk bkk page die?

nOuGAt on June 17, 2009 at 1:06 AM said...

Pink criminal : haha...name ko bkn da memang berat ke ???

Laila : haha...jgn lupa jemput org kg hang ni...

Nabil : ko xdaftar lg ke ???

peacefan on June 27, 2009 at 3:32 PM said...

Argh..... ak nyer cert x sampai lg

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox