Saturday, June 13, 2009

Soft Skill ??


tanggal 11 - 12 haribulan 6 tahun 2009, aku menghadiri kursus soft skill yg sememangnye ade dalam jadual kursus aku sepanjang kursus 3P ni...huhu...best sgt klas soft skill tu sbb instructor tu pndai kawal klas...xmengantuk lgsg...camne la de blh kawal klas sehebat tu ?? huhu

dlm klas tu ade aja pasal "Personality Profiling"..."Personality Profiling" ni merupakan cara2 untuk mengenal pasti kite ni jenis ape...terdapat 4 jenis personality iaitu Dominance, Influence, Steadiness dan Compliance...aku tergolong dalam org Dominance...instructor tu kate, org yg dominance sesuai utk jd Ketue...huhu...dan kebetulan, dlm klas tu, aku ketue dlm grup aku...adess...tp, aku bknnye berbakat sgt memimpin ni...huhu...aku sendiri pon kdg2 perlu dipimpin....tp xkesah la..huhu...

okeh2, jom tgk gamba hari last klas soft skill ni...huhu

ini instructor klas soft skill

the instructor said that i'm a good presenter...really ???

interviewed by Solah Comel...huhu

the all of us...

1 comments:

penjenayah merah jambu. on June 17, 2009 at 8:54 AM said...

ceh gaye tak nak berapi..kih3..
aku tak suke presentation..cuakkkk!

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox