Sunday, April 5, 2009

F1 2009 Malaysia GP


aaarrrggghhh....tensen aku xleh tgk F1 live...mangkok ayun ala2 boomerang btol...ade ke smart card dkt blk tv tu derang cabot...kok ye pon nk soh study, jgn ar smpai camtu...agak2 ar cket...igt kitorang ni ape ? adeh...mls ar nk ckp pjg2...kang makin byk dose aku...

story2 cket psl race ari ni...aku tgk race ni kt f1-live.com ngan formula1.com...dgn live time tu je la aku tgk sambil2 bace comment kt tepi2 tu...ade commentator yg tulis...dgn bantuan ayah aku cket, aku dpt bygkn camne race tu...starting aku xdpt tgk camne tp klu dr yg aku bace, Kovalainen termasok kt gravel a.k.a tmpt batu2 tu pastu keluar race...tp kt lap mane aku xtau...pastu Kubica terkuar time lap 3...engine problem...pastu Heidfeld bwt silap time amek corner pastu Vettel ngan Hamilton potong de...

mls ar nk cite psl race pjg2...korang mesti boring...hehe...tp aku btol2 xpuas ati ngan Ferrari...ade ke de bg Raikkonen pkai "wet tyre" time xujan...giler ape...at least klu de masok pit pon xyah la tukar tayar...stay pkai "soft tyre" tu...pastu time ujan start turun, tayar de da rosak...tepakse masok pit lg utk tukar tayar...sape la race manager de...ish3...terlebih pndai btol...

pastu aku kagum sgt2 kt Button, driver Brawn GP (team plg menyerlah stakat ni)...org len da sume da masok pit, isi minyak...de rilek je jln...xsilap aku de antare org terakhir masok pit...pastu dpt no 1...stay smpai abeh race...

cite psl abeh race...race xabeh pon...tp distopkn...sbb ujan sgt2 la lebat...sempat abeh 31 @ 32 @ 33 lap je (aku kompius ngan report yg aku dpt...) sgt2 tidak berpuas ati ngan race ni sbb xabeh race and byk kekeliruan time nk abeh race tu...management FIA ngan Sepang xbwt keje ke ??? huhu....naseb bek aku xbeli tiket sbb aku sibuk ngan PTA...kalau tidak aku akan balik ngan hampe...huhu xD

kt bwh ni aku tempek gamba result...klu korang rase gamba tu kecik sgt utk korang, klik kt gamba tu...nnti de jd besa...power x ??? haha...korang tgk2 la erk ;)

1 comments:

master_red_lion on April 5, 2009 at 10:07 PM said...

aku yg nengok live kat tv pon sgt2 kecewa... mmg confuse gile time nk announce race xrestart tu... diorang siap bg 10min warning konon2 race nk start... pelik gile...

time die announce race xkan restart, jenson button terpinga2... hahaha... kelako tgk muka mamat tu...

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox