Friday, April 3, 2009

Personaliti aku ???


ramai tny aku ni jenis org yg camne...erm...cane erk ??? perlu ke korang nk tau ??? erm, ok2...meh aku terangkn 1,1...
  • aku ni jenis gile2, tp betempat la...
  • aku ni ske mkn, tp kdg2 mkn xabeh (nafsu mkn kuat la)...tp berat aku xkn naik...caye la...hehe
  • bile aku lapar, aku blh jd moody...kdg2 klu lapo sgt, aku blh marah2 org... (plek kan ??)
  • i'm addicted to a new technology...tp memandangkn aku ni tgh blaja + duit xde, aku hanye blh bace artikel ngan gi tgk sndri kt kdai...haha...kesiankn kt aku...
  • aku ni giler komputer (tp bkn nerd ok !!!) bile aku attract to something new, aku blh xtido mlm buat bnd tu...contoh, time aku mule2 blaja nk install compiz dlm ubuntu aku, 2 hari aku xtido sbb cari solution apsal aku xleh nk install...
  • aku ske men yoyo !!! koleksi yoyo aku sgt byk...tp aku hanye bawak 2 bijik je yoyo kt uni aku...2,2 tu yoyo kesayangan aku...klu ilang tu blh nanges ooo...mahal tu aku beli...
  • aku ske org panggil aku "cam budak2" sbb itu akan membuatkn aku rase mude (perasan tue btol...padahal br 20 tahun umo)...haha
  • aku ske men skate, tp aku xpro sbb kdg2 aku blh jd penakot tibe2 ketike aku diatas skate...
  • cakap psl penakot, aku ni fobia ngan binatang yang berbulu pelepah a.k.a burung...aku pon xtau apsal aku anti sgt ngan binatang tu...tp yg aku tau, bile aku blk kampong, ayam akn kejar aku...haha
  • aku ske bwk moto ngan kete laju2...and thanks to god, aku xpenah eksiden lg...harap2 rekod tu akn kekal smpai bile2...amin.......
  • plg laju aku pnh bwk pon 160km/h je...hehe...best siot...klu ayah aku tau aku bwk laju2, xdpt la aku bwk gen-2 aku jln2 lg (jgn bgtau ayah aku tau...hehe)
  • aku fanatik F1...n cite2 aku nk bwk kete tu + lumbe ngan raikonen...tp mcm xdpt jd kenyataan je...huhu
  • aku br 2 bln blaja men gitar...aku blaja pkai gitar housemate aku je (name de Z)...tp gitar tu da mcm jd harte aku je...haha...sori Z
  • dulu cite2 aku nk jd doktor...tp time form 3, aku tetukar cite2 lak sbb time tu aku kemaruk komputer...hehe...so skrg my target is to be a programmer...
  • aku start blaja programming time form 5...thanks to my ex (name de aini farhana...de da ade balak da...haha) sbb bg pinjam buku programming akak de...hehe...
  • bile aku xcukop tido, aku blh bwt mcm2...contoh paling senang, aku boleh tulis post ni pjg2...haha xD
  • dlm sehari, aku wajib tido 6 - 8 jam...klu xcukop, otak aku xleh nk pkir ngan lancar pada keesokan harinya...
  • aku ske bilik aku dlm keadaan kemas...klu besepah, aku dgn rele hatinye kemas bilik...klu bilik besepah, aku blh jd malas...sbb tu aku slal kemas bilik...
  • aku ade masalah resdung yang sangat2la kronik...aku elergik kt debu ngan belacan je...klu aku terhidu debu ke, termkn belacan ke, secare otomatiknya aku akn selseme...tp klu dpt belacan, aku hentam je...haha
  • dlm sebulan, aku wajib selseme...blh kate, sbln lebih 4 kali aku selseme...ni sume salah debu...tak kire !!! ko salah gak debu...hehe xD
  • cikgu aku slalu kate "awk ni pndai...tp awk ni pemalas nk study"...yup, i admit that...mmg aku mls study...tpkn, aku ni pndai ke ??? huhu (cikgu tu nk puji aku kot...perasan btol !!! haha)
  • sesuatu yg unik pasal aku, aku xske amek gamba...sbb, i'm not photogenic...so, koleksi gamba aku agak cket...hehe
cukop2 la tu psl personaliti aku...aku da xde idea nk tulis ape...klu korang rase nk tmbh, tmbh yg positif erk...hehe...bkn ape, aku jrg membanggekn diri aku (yeke ??? hehe)...c ya next time ;)

1 comments:

• rOozu • on April 3, 2009 at 11:16 AM said...

akk kenal kowt kamu ni macam ne..

so xyah bace sgt pun xpe kn?

hahaa...

nice blog u hv...

wat utk akk 1...

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox