Thursday, April 2, 2009

Kembali menulis blog...


huhuhu....sori sgt2 kepade penbace2 setie aku (ade ke ??? hehe)...disebabkn aku tersangat2 la sibuk ngan "projek tahun akhir" a.k.a PTA...aku rase bkn aku sorang je yg sibuk, tp dak2 klas aku pon bz gak...so ngan kate lain, sem ni kami agak ke'tensyen'an..

okeh...nk kabo cket psl projek tu...aku bwt sistem "patient management system"...sistem ni akan digunekan oleh mane2 klinik yg rase nk beli sistem aku ni (xde niat pon nk jual...tp klu ade nk beli aku jual je...hehe)...sistem ni akan manage data pesakit (termasuk la history prescription pesakit tu) dan data ubat...1 yang aku xpuas ati time buat projek ni adalah kerane penyelie aku asyik xde je...ssh nk jmpe...time nk jmpe je xde...time xnk jmpe de ade lak...huhu...pastu 1 lg kene bwt poster...poster ni gune skali je, time present nnti...tp harge nk bwt rm30...mhl wei !!!...tu pon dpt rm30 sbb ade ex-student universiti aku tlg printkn...klu bwt kt kdai 30 lbh kot...

mls nk ckp byk2, tp aku nk mintak 1 je pertolongan korang...tlg komen poster aku tu blh...da 3 kali edit...byk songeh tol...bwt poster pon ade format...haha...klu masok pertandingan lukis poster pon xbyk songeh camni...sile2 la korang2 komen erk xD


5 comments:

Gideon Neoh said...

merah sangat ni :D

nOuGAt on April 2, 2009 at 12:26 PM said...

tak pe..xla membazir rm30 print... use a lot of red color...haha xD

Anonymous said...

Online Pharmacy for Cialis, Levitra, Tamiflu, Viagra. Get Cheap Drugs online. Buy Pills Central.
[url=http://buypillscentral.com/news_en-us.htm]Order Top Quality Viagra, Cialis, Levitra, Tamiflu[/url]. canadian generic pills. Cheap medications pharmacy

Anonymous said...

When you order Viagra or some other meds in our betray you may be sure buy Viagra Online that this product single of pre-eminent distinction bequeath be delivered to you systematically in time.

Anonymous said...

I apologise, but, in my opinion, you are not right. I am assured. Write to me in PM, we will discuss.

 

© 2009 - ~nOuGAt’s Weblog~

Best viewed in 1400x900 resolution
using Mozilla Firefox